Κατηγορίες
Καλάθι

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΦΡΕΝΩΝ-ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΦΡΕΝΩΝ-ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ
Brand: Liqui Moly Model: LM1816
Ειδικό καθαριστικό λαδιών, γράσσων, ακαθαρσιών, λίπους, σκόνης κλπ. από εξαρτήματα που πρόκειται να συναρμολογηθούν, όπως φρένα, συμπλέκτες, κιβώτια, γρανάζια κλπ., αλλά και εφαρμογή στην βιομηχανία, στο εργοτάξιο.Καθαρίζει γρήγορα σε βάθος, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.EΦΑΡΜΟΓHΨεκάστε καλά και αφήστ..
5.00€ 3.10€
Χωρίς ΦΠΑ:4.03€
Brand: COMMA Model: BC500M
Ταχεία δράση, καθαρίζει και απολιπαίνει τα τύμπανα, τους δίσ&..
6.90€
Χωρίς ΦΠΑ:5.56€
Brand: Flamingo Model: 14094
Το σύστημα καθαρισμού φρένων Flamingo μπορεί να διεισδύσει, να διαλύσει και να αφαιρέσει τη σκόνη, το λάδι και άλλες ακαθαρσίες από το σύστημα πέδησης, ώστε να διατηρηθεί υψηλή η απόδοση των φρένων και να εξαλειφθεί η ηχορύπανση, εξασφαλίζοντας έτσι την οδική σας ασφάλεια.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 1. Ανακινή..
5.90€
Χωρίς ΦΠΑ:4.76€
Brand: WIZARD Model: 13460
• Γρήγορο καθαριστικό• Δεν επηρεάζει τα μέρη που ψεκάζουμε• Αφαιρεί όλα τα είδη λαδιού και λιπαντικών, ενώσεις, υπολείμματα και οξέα συγκόλλησης• Χρησιμοποιείται για καθαρισμό φρένων καρμπιρατέρμ ψεκαστήρες, ακροφύσια, αντλίες μηχανών εσωτερικής καύσεως και ηλεκτρικά εξαρτήματα• Το προωθητικό αέριο ..
7.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.05€
Brand: TRW Model: PFC105
Καθαριστικό φρένων/συμπλέκτη από TRWΜονάδα ποσότητας: ΚουτίΧωρη&..
6.82€ 2.13€
Χωρίς ΦΠΑ:5.50€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Αποδοχή Cookies
Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, συνεχίζοντας την χρήση του αποδέχεστε την χρήση τους.