Για πολλά χρόνια η πλειοψηφία των Ι.Χ. αυτοκινήτων χρησιμοποιούσε κινητήρες βενζίνης.Τα τελευταία όμως χρόνια η δημοτικότητα των πετρελαιοκίνητων Ι.Χ. αυτοκινήτων έχει αυξηθεί κατακόρυφα.Οι σύγχρονοι υψηλής τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρες είναι αθόρυβοι,αποδοτικοί,με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Διατηρήστε των πετρελαιοκινητήρα σας σε υψηλή απόδοση με πρόσθετα που είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για το πετρέλαιο.Υπάρχουν κάποια πρόσθετα που η χρήση τους συστήνεται σε βενζινοκινητήρες & πετρελαιοκινητήρες,αλλά γεγονός είναι οτι ένα πρόσθετο που μπορει να χρησιμοποιηθεί σε βενζινοκινητήρα δεν μπορεί να έχει την απόδοση που χρειάζεται ένας σύγχρονος πετρελαιοκινητήρας.Τόσο τα καύσιμα όσο και οι κινητήρες είναι απλά-πολύ διαφορετικά.

Χρησιμοποιώντας τα πρόσθετα πετρελαίου της Power Service εξασφαλίζετε κορυφαία απόδοση και απροβλημάτιστη λειτουργία του πετρελαιοκινητήρα σας όλες τις εποχές του χρόνου.
Για την διασφάλιση της κορυφαίας απόδοσης του πετρελαιοκινητήρα σας η POWER SERVICE συνιστά αυτό το πρόγραμμα συντήρησης:

Αν η θερμοκρασία είναι πάνω από 0°C χρησιμοποιείστε Diesel Kleen +Cetane Boost (ασημί μπουκάλι)για τον καθαρισμό μπέκ, αύξηση ιπποδύναμης, λίπανση αντλίας πετρελαίου και μείωση κατανάλωσης καυσίμου εως 8%.

Αν η θερμοκρασία είναι κάτω από 0°C,χρησιμοποιείστε Diesel Fuel Supplement +Cetane Boost (λευκό μπουκάλι) κατά τους χειμερινούς μήνες.Η σύνθεση του προϊόντος (Arctic Formula) αποτρέπει το πάγωμα του καυσίμου και προστατεύει ενάντια στο πάγωμα των φίλτρων πετρελαίου ακόμα και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες(-40°C).

Τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο ή όποτε καθίσταται απαραίτητη η χρήση του. 

Χρησιμοποιείτε το Clear-Diesel Fuel & Tank Cleaner για να απομακρύνετε νερό και λάσπη που δημιουργείται από επικαθίσεις diesel-biodiesel,καθώς για την διασφάλιση σταθεροποιήσης του πετρελαίου ακόμα και σε περιόδους μακράς αποθήκευσης.