Κατηγορίες
Καλάθι

MAG1

Brand: MAG1 Model: 10082
Η ειδική σύνθεση του προϊόντος, με πάνω από 50% περιεκτικότητα σε διαιθυλικό αιθέρα, εξασφαλίζει γρήγορη και αποτελεσματική εκκίνηση όλων των τύπων κινητήρων(πετρελαίου & βενζίνης) ακόμα και σε..πολικές θερμοκρασίες (-53°C).Περιέχει λιπαντικά πρόσθετα για μείωση των φθορών.Αποτρέπει τη..
6.90€
Χωρίς ΦΠΑ:5.56€
Brand: MAG1 Model: 601327
Άριστης ποιότητας γράσσο ναυτιλίας (MARINE) Ειδική σύνθεση για εξαρτήματα που δουλεύουν σε συνθήκες υψηλής πίεσης & υψηλών θερμοκρασιών που προσφέρει: Εξαιρετική απόδοση ακόμα & σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 260°C.Εξαιρετική ανθεκτικότητα στο ξέπλυμα.Εξαιρετική προστασία κατά της..
9.49€
Χωρίς ΦΠΑ:7.65€
Brand: MAG1 Model: 601328
Άριστης ποιότητας γράσσο ναυτιλίας (MARINE)Ειδική σύνθεση για εξαρτήματα που δουλεύουν σε συνθήκες υψηλής πίεσης & υψηλών θερμοκρασιών που προσφέρει:Εξαιρετική απόδοση ακόμα & σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 260°C.Εξαιρετική ανθεκτικότητα στο ξέπλυμα.Εξαιρετική προστασία κατά της σκο..
8.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.85€
Brand: MAG1 Model: MAG1E
Ενισχυτικό λαδιού.Ελαττώνει την κατανάλωση λαδιού και την εκπομπή ρύπων.Καταπολέμα την οξείδωση του λαδιού και διατηρεί καθαρά ζωτικά τμήματα του κινητήρα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρων...
7.90€
Χωρίς ΦΠΑ:6.37€
Brand: MAG1 Model: MAG1K
Καθαριστικό σπρέϋ καρμπυρατέρ και πεταλούδας injection με ισχυρή σύνθεση που απομακρύνει εύκολα και γρήγορα βρωμιές, γράσσα, λάδια και κατάλοιπα καύσης απο το καρμπιρατέρ και το σύστημα ψεκασμού.Ασφαλές για αισθητήρες οξυγόνουΚαθαριστικό σπρέϋ καρμπυρατέρ και πεταλούδας injection με ισχυρή σύνθεση π..
6.89€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:5.56€
Brand: MAG1 Model: 0025
Σπρέυ καθαρισμού κινητήρων. Ισχυρή σύνθεση που απομακρύνει εύκολα & γρήγορα δύσκολες βρωμιές (λάδια, γράσσα,κτλ) από τον κινητήρα. Ασφαλές & για πλαστικά εξαρτήματα του κινητήρα...
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.98€
Brand: MAG1 Model: 001622
Ειδικη συνθεση χωρις μολυβδο, αντικαθιστα την προστασια του μολυβδου για παλαιες μηχανες που χρησιμοποιουσαν καυσιμο με μολυβδο, το οποιο εμποδιζει την υπερβολικη τριβη των βαλβιδων. Για αυτοκινουμενα και μηχανες θαλασσης. Χρησιμοποιειτε ολο για μια φορα.Λιπαινει και προστατευει, εμποδιζοντας τη..
6.89€
Χωρίς ΦΠΑ:5.56€
Brand: MAG1 Model: MAG1-SP
Σπρέυ σιλικόνης.Ειδική σύνθεση που προσφέρει εξαιρετική λίπανση & αδιαβροχοποιηση οπού χρειάζεται.Προστατεύει κατά των φθορών και είναι ασφαλές για χρήση σε μέταλλο, γυαλί, πλαστικές και λαστιχένιες επιφάνειες...
6.89€
Χωρίς ΦΠΑ:5.56€
Brand: MAG1 Model: 01008
Seal Up Υγρό Ρηγμάτων, Made in USA Σφραγιστικό Ρηγμάτων Μηχανής & Ψυκτικού Κυκλώματος Ρευστό χαλκούχο σφραγιστικό υγρό ,που σταματά μόνιμα τις διαρροές από ρήγματα στα υδροχιτώνια και στους κορμούς των κινητήρων και δεν βουλώνει τις διόδους του νερού. Επίσης δρά αποτελεσματικά στι..
9.99€
Χωρίς ΦΠΑ:8.06€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Αποδοχή Cookies
Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, συνεχίζοντας την χρήση του αποδέχεστε την χρήση τους.