Εκτος από την αντικατάσταση στο φίλτρο καθαρισμού που γίνεται στο service υπάρχει και άλλη μια ενέργεια την οποία μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας και πολύ οικονομικά μιας και τα προϊόντα καθαρισμού του aircondition κοστίζουν από 5-15 ευρώ.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η χρήση του air condition θα γίνεται όλο και πιο συχνή. Ωστόσο, ένα πράγμα που οι περισσότεροι δεν δίνουν καν σημασία είναι η συντήρηση και ο καθαρισμός του κυκλώματος ψύξης - θέρμανσης. Η λύση είναι απλή και απαιτεί ελάχιστα λεπτά Με ένα απλό σπρέι που κοστίζει ελάχιστα χρήματα και ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης ο καθένας μπορεί να καθαρίσει το κύκλωμα του air condition ακόμα και από αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά.

Σε λίγα λεπτά καθαρίζει το κύκλωμα
Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό καθώς με αυτό τον τρόπο θα απομακρυνθούν  μύκητες και βακτήρια που είναι βλαβεροί για τον οργανισμό. Να σημειώσουμε επίσης (αν και αυτό σίγουρα θα το ελέγξει ο επισκευαστής του αυτοκινήτου) να αλλάζουμε όπως αναφέρεται στο book service το φίλτρο σωματιδίων καθώς και του φίλτρου γύρης για καθαρότερο αέρα εντός της καμπίνας.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ:

Ενεργοποιήστε την είσοδο εξωτερικού αέρα και μειώστε τη θερμοκρασία στο ελάχιστο.

Απενεργοποιήστε το κλιματιστικό και τον εξαερισμό.

Είναι σκόπιμο να αντικαθιστάτε το φίλτρο καμπίνας.

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση κρατήστε ίσια τη σωλήνα για ευκολότερη εφαρμογή.

Εφαρμόστε το σωλήνα εντος όλων των αεραγωγών του ταμπλό.

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα αφρού και τραβήξτε αργά το σωληνάκι προς τα έξω, ώστε ο αφρός να γεμίζει πλήρως το εσωτερικό του.

Περιμένε 15 λεπτά και ανοίξτε στην εσωτερική ανακύκλωση τον κλιματισμό.

Βρείτε όλα τα προϊόντα μας στην κατηγορία ΧΗΜΙΚΑ-ΠΡΟΣΘΕΤΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ