Κατηγορίες
Καλάθι

Blog RSS Feed

25 Jun ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
1 1604
Το κουτί πρώτων βοηθειών αποτελεί απαραίτητο στοιχείο πρόσθετου εξοπλισμού με το οποίο  οφείλουμε να εφοδιάζουμε το όχημα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το κουτί πρώτων βοηθειών χρησιμοποιείται, σχεδόν πάντα, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.Επομένως,..
25 Jun ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ-ΤΙ ΛΑΔΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ?
0 403
Το πιο απλό και ταυτόχρονα πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε σέρβις είναι η αλλαγή του λιπαντικού του κινητήρα. Η επιλογή μάλιστα του σωστού λαδιού είναι το Α και το Ω για τη μακροζωία και την αποδοτική λειτουργία του κινητήρα, γιατί δεν εξασφαλίζει μ..
12 Apr ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ
0 455
Όλοι οι λαμπτήρες των εξωτερικών φαναριών του αυτοκινήτου είναι απολύτως σημαντικοί για τις ασφαλείς μετακινήσεις μας. Σε περίπτωση όμως, που ένας από τους δύο εμπρόσθιους λαμπτήρες φτάσει στο τέλος της ζωής του, τι κάνουμε; Οι εμπρόσθιοι λαμπτήρε..
15 Mar ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ A/C ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ
0 750
Εκτος από την αντικατάσταση στο φίλτρο καθαρισμού που γίνεται στο service υπάρχει και άλλη μια ενέργεια την οποία μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας και πολύ οικονομικά μιας και τα προϊόντα καθαρισμού του aircondition κοστίζουν από 5-15 ευρώ. Το καλοκαίρι..
18 Dec ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
soula_z 0 961
Πώς καταλαβαίνουμε ότι τα ελαστικά μας έχουν φθαρεί; Όταν περάσουν 5 χρόνια από την τοποθέτηση των ελαστικών, είτε έχουν περάσει τα χιλιόμετρα που δίνει ο κατασκευαστής, είτε όχι -40.000 με 60.000 χλμ., ανάλογα με τον κατασκευαστή, η επιφάνεια του..
27 Nov ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ-ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
0 1250
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, το φίλτρο καμπίνας συμπεριλήφθηκε στο βασικό εξοπλισμό των αυτοκινήτων. Αυτό το φθηνό και απλό ανταλλακτικό αντιπροσώπευε τη λύση που προσέφερε σύσσωμη η βιομηχανία αυτοκινήτων στους ολοένα και περισσότερους ανθρώπο..
26 Nov Πετρελαιοκινητήρες-Απόδοση και Προστασία όλες τις εποχές του χρόνου
0 1258
Για πολλά χρόνια η πλειοψηφία των Ι.Χ. αυτοκινήτων χρησιμοποιούσε κινητήρες βενζίνης.Τα τελευταία όμως χρόνια η δημοτικότητα των πετρελαιοκίνητων Ι.Χ. αυτοκινήτων έχει αυξηθεί κατακόρυφα.Οι σύγχρονοι υψηλής τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρες είναι αθ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Αποδοχή Cookies
Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, συνεχίζοντας την χρήση του αποδέχεστε την χρήση τους.
//addthis code